VOLBY do zastupitelstev obcí 2018

V pátek 5. října ve 14:00 se otevřou volební místnosti a všichni občané ČR starší 18 let budou moci volit do zastupitelstev obcí a měst. V některých obvodech občané volí i do části Senátu, nás se ale tento případ netýká. Občanů místních částí Města Velké Meziříčí se ale navíc týká volba členů zdejších komisí pro místní správu.

V tuto chvíli už byste měli mít doma volební lístky, volby začínají v pátek ve 14:00, volební místnost se uzavře ve 22 hodin. V sobotu se znovu otevře v 8:00 a volby končí ve 14:00.

Členy zastupitelstva vybíráte z nabízených kandidátů, členy komisí pro místní správu ale nominujete sami podle pravidel, která jsou dostupná přímo ve volebních místnostech. Pro Hrbov i Svařenov (tedy okrsek č. 9) je volební místnost v kulturním domě v Hrbově, č.p. 34.

Jako obvykle budou výsledky jasné zřejmě velmi brzy, protože ale volby strávím jako již tradičně v práci, přidám je sem až příležitostně během dne.

Přeji vám šťastnou ruku a následující volební období plné rozumných, kvalifikovaných a odpovědných rozhodnutí, které budou mít na svědomí vámi zvolení politici.

Archiv příspěvků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × three =

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..