Letošní Mikulášská nadílka ?

Mikulášská nadílka v roce 2018

Je už víc než jasné, že letošní Mikulášská nadílka nebude moci proběhnout tak, jako tomu bylo v dřívějších letech. Aktuální předpisy zakazují srocování většího množství lidí (bez udržení striktních rozestupů), zakazují umělecká vystoupení a všeobecně omezují pohyb. Epidemická situace zase nedovoluje klasické návštěvy v domech. Mikuláš, čerti a anděl se proto rozhodují, jestli alespoň v nějaké formě letos tradiční obchůzku zachovat. Nabízí se varianty:

Varianta 1 – počkáme, jestli podmínky nějak neupraví vláda;

Varianta 2 – Mikuláš by nechal dětem dárečky za oknem/za vraty;

Varianta 3 – obchůzka se letos konat nebude.

Pakliže máte o nějakou formu Mikulášské nadílky zájem, můžete se mi ozvat na e-mail admin.hrbov.svarenov@seznam.cz Bude to pro Mikulášskou družinu alespoň nějaká informace, jestli například pořizovat nějaké balíčky.

⚠️Musím ale zdůraznit, že ať už to dopadne jakkoli, případná omezená Mikulášská nadílka by vždy musela bezpodmínečně splňovat platná vládní protiepidemická opatření – tzn. omezení pohybu, omezení shlukování, nošení ochrany nosu a úst a podobně. Berte tuto zprávu tedy jen jako průzkum trhu 🙂


(Pod první nabízenou variantou by si Mikuláš představoval třeba něco ve stylu: Mikuláš s andělem projdou vesnicí, ještě před nimi případně trochu zarachotí venku pár čertů)

Archiv příspěvků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four + nine =

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..