Rozšíření vodovodu, nová stříkačka nebo dětské atrakce

Nové pánské toalety v kulturním domě (červenec 2018)

Po delší době přináším pár novinek.
Předně Komise pro místní správu v minulých měsících pokračovala v modernizaci kulturního domu. V sále jsou místo záclon nové žaluzie a nové vstupní dveře. Čerstvou novinkou jsou pak kompletně zrenovované pánské toalety. Dámské toalety by chtěla komise opravit v příštím roce, v plánu je taky úprava zdi na pódiu kvůli akustickým podmínkám v sále.
Kromě toho už jsou hotové i pánské a dámské toalety v hasičské zbrojnici, nové baterie jsou pak i v klubovně a kuchyňce.
Za zmínku taky stojí také už několikátá oprava rozhlasu, některé tlampače se musely oddělit, aby se vzájemně nepřekrýval zvuk z několika z nich.

Pokud jde o nejbližší plány, komise by podle jejího předsedy chtěla do zimy stihnout obnovit přítok do hrbovské požární nádrže. Díky tomu by se na ní možná mohlo v zimě opět po letech bruslit.

V plánu je taky oprava oplocení hrbovského i svařenovského rybníku a v parčících v jejich blízkosti navíc postupně přibude několik atrakcí pro děti. Půjde o houpačky na pružině, lanový kolotoč a prolézačku. Mobiliář pak doplní i několik nových laviček.

Hasičská stříkačka by měla být dodána během měsíce, už je pro ni upraven i přívěsný vozík. Stará stříkačka bude sloužit jako zásahová.

V neposlední řadě komise pořídí malou zvukovou aparaturu pro veřejné společenské akce.

Větší akcí pak bude prodloužení vodovodního řadu po pravé straně Hrbova směrem na východ od budovy školy přes někdejší hřiště až k novostavbám nad stodolami.

Tolik k novinkám a plánům do budoucna, nabízím ještě fotogalerii opravených toalet.

Archiv příspěvků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × 1 =

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..