FOTO: Soutěž místních částí

Soutěž místních částí (2016)

Soutěž místních částí (2016)

Jedny zapomenuté nasazené rukavice rozhodly o tom, že domácí Hrbov a Svařenov na 1. ročníku soutěže místních částí Velkého Meziříčí skončil na 2. místě.
Soutěž uspořádalo Město Velké Meziříčí ve spolupráci s organizací DÓZA v sobotu 14. května. Zúčastnily se všechny místní části – Hrbov-Svařenov, Lhotky, Kúsky a Dolní Radslavice, Mostiště i Olší nad Oslavou. Organizátoři připravili 4 soutěžní disciplíny – tenis, požární útok, nohejbal a chůzi na běžkách po dvojicích. Během celého odpoledne také nabízeli občerstvení, pořádali soutěže pro děti a po 16. hodině na terase domku začala hrát country skupina. Prakticky po celé odpoledne bylo zaplněno dětské hřiště i velký skákací hrad.
V konečném pořadí se se na 4. místě umístil tým z Olší nad Oslavou, na třetím Mostištští, druhou příčku obsadil Hrbov-Svařenov a putovní pohár předal zástupcům osada Lhotky, Kúsky a Dolní Radslavice místostarosta Josef Komínek. Los určil, že druhý ročník soutěže se příští rok uskuteční v Mostištích.

Fotogalerii najdete tradičně na Rajčeti.

V neděli se pak uskutečnila ve Svařenově poutní mše, i z ní jsem pořídil fotografie a obratem se na stránkách objeví. Z dalších kulturních akcí počítejte v červnu s dětským odpolednem, které pořádají zdejší myslivci 18. června, od den později (tedy v neděli 19. června) se pak uskuteční také nohejbalový turnaj. O akcích ještě budu informovat.

Archiv příspěvků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six + 6 =

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..